Elavtal med erbjudande

 

Vi har sammanställt populära elbolag som erbjuder elavtal med erbjudande till nya kunder. Just nu är det möjligt att få rabatt hos Fortum och Skelleftå Kraft.

Årlig elanvändning:
  • Filter:
  • Elavtal med timpris
  • Erbjuder även fast elpris
Se fler elbolag

  • Elpriset är beräknat utifrån det genomsnittliga spotpriset under perioden januari – maj 2024 i elområde SE3 (0,675 kr/kWh inkl. moms).
  • Påslaget inkluderar alla rörliga påslag samt elcertifikat. Däremot inte ett eventuellt volympåslag.
  • Redovisade elpriser, avgifter och påslag är inklusive moms.
  • Eventuella rabatter under en inledande period är inte medräknat i det totala elpriset. 

Elbolag med erbjudanden till nya kunder

I Sverige finns det cirka 140 st elbolag som erbjuder elhandelsavtal till privat- och företagskunder. På grund av den tuffa konkurrensen i elhandelsbranschen är det inte ovanligt att elbolag lockar med erbjudanden till nya kunder.

Vi har analyserat elbolagens erbjudanden och hittat två elbolag som erbjuder någon form av kampanjspris till nya kunder. Dessa elbolag är:

  • Fortum.
  • Skellefteå Kraft.

 

Ingen fast avgift första året hos Fortum

Hos Fortum får nya kunder en rabatt på 588 kr, då nya kunder inte behöver betala några fasta avgifter under det första året som kund. Efter 12 månader återgår månadsavgiften till 49 kr inkl. moms.

Fortum erbjuder privatkunder både elavtal med rörligt respektive fast elpris. Erbjudandet gäller oavsett typ av elavtal och bindningstid

El till inköpspris under 9 månader hos Skellefteå Kraft

Hos Skellefteå Kraft får nya kunder som tecknar ett rörligt elavtal ett erbjudande som gäller under de första 9 månaderna som kund. Erbjudandet innebär att man inte behöver betala någon månadsavgift eller påslag på inköpspriset. Enbart besparing från månadsavgiften är 441 kr.

Vanliga frågor

Vilket elbolag har bästa erbjudandet?

Enligt oss är Fortum just nu det bästa elbolaget när det kommer till erbjudande till nya kunder. Nya kunder sparar 470 kr under det första året som kund, då nya kunder inte behöver betala någon månadsavgift de första 12 månaderna. Efter 12 månader återgår månadsavgiften till 39 kr.

Vilka elbolag har erbjudande till nya kunder?

Vi har hittat två populära elbolag som just nu har ett erbjudande till alla nya kunder, dessa elbolag är Greenely och Fortum. Fortum bjuder just nu på den fasta månadsavgiften under 12 månader, vilket innebär en rabatt på 420 under det första året som kund. Med vår rabattkod hos Greenely behöver du inte betala någon fast månadsavgift under 6 månader, vilket innebär en rabatt på 414 kr.