Elavtal med erbjudande

 

Vi har sammanställt populära elbolag som erbjuder elavtal med erbjudande till nya kunder. Just nu är det möjligt att spara upp till 500 kr.

Årlig elanvändning:
  • Filter:
  • Möjligt att binda elpriset
Se fler elbolag

  • Elpriset är beräknat utifrån det genomsnittliga spotpriset under 2020 (0,22 kr/kWh) i SE3.
  • Påslaget inkluderar elcertifikat.
  • Redovisade elpriser och avgifter är inklusive moms.

Elbolag med erbjudanden till nya kunder

I Sverige finns det cirka 140 st elbolag som erbjuder elhandelsavtal till privat- och företagskunder. På grund av den tuffa konkurrensen i elhandelsbranschen är det inte ovanligt att elbolag lockar med erbjudanden till nya kunder.

Vi har analyserat elbolagens erbjudanden och hittat tre elbolag under november 2021 som erbjuder någon form av kampanjspris till nya kunder. Dessa elbolag är:

  • Fortum.
  • Greenely.
  • Göta Energi.

Observera att du måste ange en rabattkod för att ta del av Greenelys erbjudande.

Presentkort på mat hos Göta Energi

Hos Göta Energi får nya kunder som tecknar ett elavtal med rörligt elpris ett presentkort på mat (500 kr) som kan användas hos Coop, Willys, City Gross eller Hemköp.

Göta Energi erbjuder en prisgaranti som innebär att du får tillbaka mellanskillnaden om du inte sänker din elkostnad jämfört mot ditt tidigare elbolag.

Med bonussystemet Bonustimmen är det möjligt att tjäna en timmes elanvändning varje dygn. För att ta del av erbjudandet behöver man aktivera Bonustimmen på Mina Sidor samt få fakturan via Kiva eller e-faktura.

Ingen fast avgift första året hos Fortum

Hos Fortum får nya kunder en rabatt på 420 kr, då nya kunder inte behöver betala några fasta avgifter under det första året som kund. Efter 12 månader återgår månadsavgiften till 35 kr inkl. moms.

Fortum erbjuder privatkunder både elavtal med rörligt respektive fast elpris. Erbjudandet gäller oavsett typ av elavtal och bindningstid.

Ingen fast avgift första halvåret hos Greenely

Hos Greenely är det ju nu möjligt att spara 414 kr som ny kund med vår rabattkod. Med rabattkoden ”6moff” behöver man som ny kund inte betala någon månadsavgift under de första sex månaderna.

Greenely erbjuder elavtal med rörligt elpris som mäts per timme. Du får därmed ett elpris som följer spotpriset på elbörsen Nord Pool på timmes-nivå. Kunder får tillgång till Greenelys App som gör det enkelt att få kontroll och översikt över elanvändningen. Appen har även en funktion för smart elbilsladdning som gör det möjligt att spara pengar genom att ladda elbilen när spotpriset är som lägst.