Om Elpriser24.se

En jämförelsetjänst för elpriser och elavtal

Elpriser24.se grundades 2020 med målet att hjälpa människor att sänka sina elkostnader med en informativ och användarvänlig jämförelsetjänst för elavtal.

Sedan elmarknaden avreglerades 1997 kan man själv välja vilket elhandelsbolag som ska leverera elen. I dagsläget finns det cirka 140 elbolag i Sverige, vilket innebär hundratals elavtal med olika elpriser och villkor. Vi hoppas därmed kunna göra ditt val av elleverantör och elavtal enklare med vår jämförelsetjänst.

Vi prioriterar kvalité när det kommer till antalet elbolag som presenteras på vår hemsida. Vi jämför endast populära elbolag med hög kundnöjdhet.

Villkor

Vi kan inte garantera att redovisad information om exempelvis elpriser, påslag, avgifter och bindningstider är korrekta. Vi arbetar däremot kontinuerligt för att hålla all information på hemsidan uppdatera och kvalitetssäkrad. Observera dock att elbolagen kan uppdatera sin priser och villkor utan förvarning. Du bör därmed alltid kontrollera ditt elpris och avtalsvillkor på elbolagets hemsida innan du tecknar ett elavtal.

Läs mer under våra Användarvillkor.

Kontakt

Om du vill få mer information om ett specifikt elavtal rekommenderar vi att du besöker elbolagets hemsida. Om du däremot har några frågor om vår jämförelsetjänst eller är intresserad av ett samarbete är du välkommen att kontakta oss på e-post info @ elpriser24.se alternativt genom kontaktformuläret på denna sida.

Kontakta Elpriser24.se

13 + 9 =